Sivut

10 elokuuta 2017

MITEN PÄÄDYIN BLOGGAAMAAN?




Moikka kaikille,

Jotkut teistä on saattanut lukea joskus aiemmin mun kirjoittamaa Totally Uncontrolled -blogia. Ensimmäiset postaukset tein vuonna 2008. Silloin blogi oli yksityinen ja pelkästään omaan käyttöön purkamaan ajatuksia. Jossain vaiheessa aloin tehdä julkisia postauksia ja jaksoinkin kirjoitella jonkun aikaa aktiivisesti. 
Nyt pitkän ajan jälkeen päätin aloittaa ''puhtaalta pöydältä'', piilottaa vanhan blogini ja tehdä kokonaan uusi. 

Olin mukana Temptation Island Suomi 3:lla kaudella, joka kuvattiin 2016 lopulla. Jaksot näytettiin 2017 keväällä jonka jälkeen tuntemattomat ihmiset lähestyivät maailman ihanimmilla positiivisilla kommenteilla ja palautteilla. Monet kyselivät blogin perään ja teidän inspiroimana sain taas tän innon itselleni! 

Tiedän sen jo etukäteen, että bloggaus ei ole nykyään mikään helpoin harrastus varsinkin, jos sen haluaa tehdä kunnolla. Luulen kuitenkin, että tällä kertaa jaksan panostaa tähän hommaan enemmän kuin aiemmin. 
Vielä suurempi määrä mun sosiaalisen median seuraajista on toivonut youtube -kanavaa (kyselin snapchatissa blogi vai youtube, youtube sai 10 kertaa enemmän kannatusta!) Aluksi olin sitä mieltä etten anna sille edes mahdollisuutta. Päädyin kuitenkin tutkimaan vloggaajien tekemiä julkaisuja ja sain ihan älyttömän inspiraation lähteä puuhastelemaan videoitakin. Blogi on kuitenkin tuttu ja turvallinen, joten aloitan tämän parissa ja yritän pikkuhiljaa päästä mukaan youtuben maailmaan!

Ensimmäisen ''pohjustus postauksen'' lopuksi haluan vielä kiittää teitä kaikkia ihania ketkä ootte laittanut mulle niitä kannustavia, positiivisia kommentteja! Ootte antanut inspistä lähteä taas tähän bloggaamis juttuun ja kannustanut kokonaan uuden jutun, tubettamisen pariin!

xx Sonja



1 kommentti:

  1. Jes ihanaa että päätit kuitenkin alottaa blogilla :-) itte tykkään niitä lueskella enemmän :-)

    ~ Jasmin N
    littlethingswithjassy.com

    VastaaPoista