Sivut

14 syyskuuta 2017

KAMPAAMOKAUPPA


Lähdettiin tekemään ihan älyttömän ihanaa yhteistyötä kampaamokauppa.com verkkokaupan kanssa. Kyseistä kauppaa hallinnoi tietenkin kampaamoalan ammattilaiset jotka pitävät huolta siitä, että sivuilta löytyy viimeisimmät tuotteet ja tiedot. Valikoimaan kuuluu mm. hiuskosmetiikka, ammattiaineet, pidennykset, meikit ja rakennekynnet.
Sivustolla on erikseen myös tuotteet kauneudenalan ammattilaisille ja opiskelijoille!

Mulla on teille ihanille alennuskoodi sonja15, joka oikeuttaa tilauksen loppusummasta -15%. Huomioikaa että kun tilauksen loppusumma ylittää 50€, on toimitus ilmainen! Alennus on voimassa toistaiseksi, niin kauan kuin toisin mainitaan :)

Mulle saapui postissa pari päivää sitten keratiinihoitosetti, johon kuuluu shampoo, hoitoaine ja keratiinisuihke.


Kyseessä on siis 3-vaiheinen keratiinihoito, joka on mulle aivan loistava, koska lähdin vaalentamaan hiuksiani kuusivuotisesta pikimustasta vaaleampaan ruskeaan ja vaaleisiin raitoihin. Hiuksia on käsitelty jo nyt paljon, vaikkakin prosessi on vielä kesken, joten tehohoito näihin kutreihin on paikallaan.

Keratiini shampoo STEP 1

Shampoon koostumus oli erittäin pehmeän tuntuinen eikä sitä tarvinut paljoa. Se ei sisällä sulfaatteja eikä parabeeneja ja siitä saa ihanan kiillon hiuksiin.



Keratiinisuihke STEP 2

Keratiinisuihke suihkutetaan shampoon huuhtelun jälkeen hiusosio kerrallaan ja hierotaan latvoista kohti hiuspohjaa. Suihkeen annetaan vaikuttaa 5 minuuttia ja sitä ei huuhdella välissä pois.

Keratiini naamio STEP 3

Viimeiseksi hiuksiin levitetään naamio, joka palauttaa hiusten elastisuutta ja antaa pehmeyttä. Tämän annetaan vaikuttaa taas 5 minuuttia ja huuhdellaan pois.

Pesin hiukset näillä tuotteilla ennen tämän blogipostauksen tekemistä ja ne tuntuu samalta kuin olisi juuri käynyt kampaajalla! Pehmeät, erittäin sileät ja helpot harjata läpi. Vaalentaminen on vaikuttanut sen verran että takkuja syntyy helpommin ja harja tökkää hiuksia harjatessa vähän väliä. Tämän hoidon jälkeen ne tuntuvat taas samalta kuin ennen vaalennusta.

Onko kellään muulla kokemusta kotona tehtävistä keratiinihoidoista? ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti